De allerleukste traktaties.

Appel Traktatie Ninja Turtles

 Appel traktatie ninjaNinja Appel traktaties

Teenage Mutant Ninja Turtles Appel: Teenage Mutant Ninja Turtles is al tientallen jaren oud maar sinds kort is het weer een gigantische hype. Wil jij een gezonde traktatie met appels geven? En zoek jij een simpele maar zeer leuke traktatie die snel klaar is? Dan is deze optie ideaal voor jou.

Benodigdheden:

  • Appels
  • Crêpepapier
  • Wit papier
  • Stift
  • Eetbare stift

Uitleg:

Om deze appel traktatie te maken heb je niet erg veel nodig en ben je vaak erg snel klaar.Appel traktatie ninja

Alle turtles zijn vernoemd naar bekende Italiaanse renaissancekunstenaars, zo heb je 4 personages: Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael. Hierdoor heb je dus ook 4 verschillende kleuren crêpepapier nodig voor deze appel traktatie.

Koop alleen groene appels zonder rode plekken voor jouw appel traktatie. En zorg ervoor dat je precies weet hoeveel appels je nodig hebt voor de hele klas. Het mooiste is als je alle appels voor jouw appel traktatie op dezelfde soort grote koopt dan kan je zo makkelijk alle stroken knippen uit het crêpepapier

Deel het aantal door 4 en maak vervolgens ongeveer evenveel van elke kleur. (20 leerlingen in de klas? Dan maak je 5 Paarse, 5 Rode, 5 Blauwe en 5 Oranje).

Pak je crêpepapier en knip mooie gelijke stroken, deze stroken moeten ongeveer ¼ van het formaat van de appel zijn en lang genoeg om ze met een knoopje aan de achterkant te bevestigen. Knip deze in allerlei kleuren en leg ze onder elkaar op een tafel.

PaAppel traktatie ninja k nu wit papier en teken een linker en rechter oogje uit. Je kan zelf kiezen wat voor vorm deze hebben en hoe de pupillen staan. Door het papier een paar keer dubbel te vouwen kan je meerdere ogen tegelijk uitknippen en vervolgens hoef je alleen nog de pupillen erin te tekenen.

Heb je een printer? Dan kan je ze natuurlijk ook allemaal uitprinten en uitknippen en vervolgens op de strookjes plakken. hier kan je een aantal ideeën opdoen voor je appel traktatie.

Knoop de crêpepapier met oogjes vervolgens om de appels en teken met de eetbare stift een lachend mondje op elke appel. Je appel traktatie is nu helemaal klaar.

3 Responses to Appel Traktatie Ninja Turtles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


9 + = elf

*Update!*
Naar aanleiding van een aantal mails en reacties hebben wij vernomen dat de uitgebreide instructies vaak iets te lang zijn; daarom maken wij vanaf nu twee instructies: een korte en een lange. Bedankt voor alle reacties!
Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Advertentie
Recente reacties