De allerleukste traktaties.

Call of Duty Traktatie

 call of duty traktatie Call of Duty Traktatie

Stoere Call of Duty Traktatie: Een stoere traktatie? Maak dan een coole Call of Duty traktatie! Jongens in de laatste klassen van de basisschool zijn vaak helemaal dol op spellen zoals deze. Een Call of Duty traktatie zal daardoor helemaal in de smaak vallen. En het hoeft niet eens gewelddadig te zijn om het een echt succes te maken in de klas.

Benodigdheden:

  • Zwart “cadeautasje”
  • Printer
  • Verf

Uitleg:

Het maken van een Call of Duty traktatie is niet heel erg moeilijk maar je hebt wel een printer nodig, deze traktatie is ideaal om te maken voor de jongens uit de klas. Voor de meisjes kan je op school-traktaties.nl nog een andere traktatie voor zoeken waar hun hartstikke dol op zijn.

Zitten er veel stoere meiden in de klas? Dan kan deze Call of Dutcall of duty traktatiey traktatie natuurlijk ook voor hun!

Om te beginnen zoek je op google een goede afbeelding, je kan natuurlijk jouw stoere jongen zelf laten zoeken naar het juiste plaatje. De voorkeur voor deze Call of Duty traktatie gaat uit naar een afbeelding op een zwart achtergrond.

Heb je een andere kleur tas? Zoek dan een afbeelding die past bij de kleur van het tasje.

Enige voorbeeld afbeeldingen te prima te gebruiken zijn vindt je op deze paginas:

Print deze afbeelding meerdere keren uit, zodat je op elk Call of Duty tasje één plaatje kan plakken. Zodra je dit hebt gedaan is het tijd om het tasje verder aan te kleden. Ook dit kan je opnieuw uitprinten maar dit deel is ook makkelijk zelf te maken met stiften of met verf.

Zoals op de afbeelding van de Call of Duty traktatie te zien is is er aan de zijkanten van het tasje nog “caution” strepen toegevoegd. Deze maak jij ook. Een voorbeeld hiervan is makkelijk te vinden door simpelweg te zoeken op “Caution stripes”

call of duty traktatieCall of Duty Traktatie vulling

Als de traktatie eenmaal af is kan je hem vullen met allerlei lekkers, maar je kan er natuurlijk ook een gezonde hap van maken. Doe er bijvoorbeeld een appel in en een pakje appelsap. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om er allerlei soorten snoep in te doen.

Als extraatje kan je nog een leuke sleutelhanger in de Call of Duty traktatie tas doen. Deze kan je makkelijk zelf maken door lege sleutelhangers te kopen of gebruikte sleutelhangers leeg te halen en zelf met een stoere traktatie afbeelding te vullen.

One Response to Call of Duty Traktatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


drie + 3 =

*Update!*
Naar aanleiding van een aantal mails en reacties hebben wij vernomen dat de uitgebreide instructies vaak iets te lang zijn; daarom maken wij vanaf nu twee instructies: een korte en een lange. Bedankt voor alle reacties!
Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Advertentie
Recente reacties