De allerleukste traktaties.

Dino Traktatie Cupcake

  dino traktatie cupcake Dino Traktatie Cupcake

Dino Cupcake:  Cupcakes kan je volgens recept zo gezond maken als je zelf wilt. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een heerlijk zoet maar ongezonde traktatie cupcake te maken.  Kies één van de recepten of kies ervoor om een kant en klaar pak te gebruiken. Met deze uitleg leer je hoe je Dino traktatie cupcake’jes maakt!

Benodigdheden

  • Benodigdheden voor cupcake recept bijvoorbeeld:
    Cupcake kaas of bekijk meer recepten websites zoals deze
  • Speelgoed dino’s of geprinte dino’s
  • Cupcake vormpjes
  • Cupcakemaker / oven
  • Frosting
  • Voedingskleurstof

 

Uitleg:dino traktatie cupcake

Om dino traktatie cupcakes te maken begin je vanzelfsprekend met het maken van de cupcakes, deze kan je maken volgens één van de bovenstaande recepten of via eigen recept.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om jouw dino traktatie cupcakes te maken via een kant en klaar pakket van bijvoorbeeld Dr.Oetker. zo zijn er mixen waar je bijvoorbedino traktatie cupcake eld alleen water bij hoeft toe te voegen en zo ben je lekker snel klaar.

Zodra alle traktatie cupcakes klaar zijn laat je ze even afkoelen, ondertussen kan je beginnen met het printen, tekenen of klaar zetten van de dinosaurussen die je op jouw traktatie wilt plaatsen. Als je extra creatief bezig wilt zijn kan je de traktatie dino’s natuurlijk ook maken van marsepein.

Verzin zelf hoe jij de cupcake het leukste vindt, met kant en klare frosting (te koop in o.a. grotere supermarkten en in bijna elke toko) kan je de bovdino traktatie cupcake enkant van de traktatie aantrekkelijk aankleden. Door bijvoorbeeld de vanille smaak frosting te halen kan je zelf makkelijk met voedingskleurstof een kleur kiezen die de dino wordt, met stukjes chocolade kan je de stekels op de rug maken en zo een echte eetbare dino uitdelen!

Mocht je ervoor kiezen om gebruik te maken van speelgoed dinosaurussen voor de traktatie cupcakes dan kan je deze gewoon bovenop de nog vloeibare forsting plaatsen, waarschuw dan wel even van te voren dat je de dino niet op kan eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


− zes = 3

*Update!*
Naar aanleiding van een aantal mails en reacties hebben wij vernomen dat de uitgebreide instructies vaak iets te lang zijn; daarom maken wij vanaf nu twee instructies: een korte en een lange. Bedankt voor alle reacties!
Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Advertentie
Recente reacties