De allerleukste traktaties.

Gezonde Banaan Traktatie

   Leuke banaan traktatie

Banaan aBanaan traktatie pen: Een simpele banaan als traktatie kan je in een handomdraai veranderen in een hartstikke leuke en gezonde traktatie.

Deze traktatie is vooral leuk voor wanneer iemand super dol is op dieren, tover elke banaan om tot een dier of maak er een diertje bij. In de uitleg zullen we een aantal dieren uitwerken waar jij een leuke banaan traktatie van kan maken.

Omdat je een banaan makkelijk kan prakken is het ook een ideale traktatie voor de allerkleinste op de peuterspeelzaal.

Benodigdheden:

  • Banaan
  • Gekleurd papier
  • Stift
  • Schaar

Uitleg Slinger Aap:

Om een slingeraap te maken heb je om mee te beginnen een basis nodig van de aap die je wilt gaan maken, je kan zelf een leuke creatie maken of ervoor kiezen om eBanaan traktatie r één op te zoeken op internet (bijvoorbeeld deze hier van Villa Figura).

Maar je kan natuurlijk ook heel goed zelf één kiezen die jij wilt gebruiken voor jouw gezonde banaan traktatie. Mocht je niet zo goed weten hoe dan kan je het werkblad gebruiken als voorbeeld zodat je weet hoe het aapje er ongeveer uit moet zien.

Banaan traktatieLiever geen aapje om jouw banaan traktatie? Vervang het hoofdje dan met dat van bijvoorbeeld een  katje of iets anders met een vergelijkbare staart.

 

Knuffel Aap:

Banaan traktatie Een erg leuke en lieve traktatie met een banaan kan je ook maken met een knuffelend aapje dat de banaan stevig vast heeft. Hiervoor hoef je alleen een aapje van vooraf uit te tekenen die zijn armpjes en beentjes over elkaar heeft. De tekening voor jouw banaan traktatie moet ongeveer even groot zijn als je bananen die je gaat gebruiken.

Knip vervolgens uit de tekening een kleine gleuf, hier kan je de banaan doorheen duwen.
de gleuf moet je knippen net boven de over elkaar gevormde armpjes en beentjes. Zitten de armen en benen niet dicht aan elkaar vast? Maak dan een extra gleuf zodat de banaan tussen dat deel voor de “buik” van de traktatie aap weer naar voren komt.

3 Responses to Gezonde Banaan Traktatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


acht − = 1

*Update!*
Naar aanleiding van een aantal mails en reacties hebben wij vernomen dat de uitgebreide instructies vaak iets te lang zijn; daarom maken wij vanaf nu twee instructies: een korte en een lange. Bedankt voor alle reacties!
Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Advertentie
Recente reacties