De allerleukste traktaties.

Sushi Traktatie

sushi traktatie Gezonde Sushi Traktatie

Gezonde of zoete Sushi Traktatie: Sushi is een heerlijk gerecht uit Japan en heeft erg veel fans, altijd dol op sushi? Maak dan een Sushi traktatie. Deze traktatie is leuk voor de wat oudere groepen maar ook hartstikke lekker voor de jongere kinderen. Een sushi traktatie is te maken op een gezonde maar ook op een zoete manier, wil je alleen gezond uitdelen? Maak de sushi traktatie dan van dingen zoals banaan en komkommer. Je kan natuurlijk ook een combinatie van de twee maken en zoet met gezond uitdelen.

Benodigdheden Gezonde traktatie:

  • Banaan
  • Meloen
  • Pannenkoek of marsepein
  • Komkommer

Benodigdheden Snoep traktatie:

  • Trekdrop
  • Geraspt cocos
  • Winegums / Gummibears
  • Zure matten
  • Rijstwafels of bijv. Frosties

Uitleg:sushi traktatie

Bij het maken van een sushi traktatie heb je keuze uit een gezonde traktatie en een snoep traktatie. Zoals boven aangegeven hebben beide compleet andere ingrediƫnten nodig. In deze uitleg zullen wij beide varianten van de Sushi traktatie uitgebreid uitleggen.

De gezonde sushi traktatie maak je met banaan en stukjes meloen, begin met het maken of verwarmen (indien je kant-en-klare pannenkoeken gebruikt) van de pannenkoeken voor jouw sushi traktatie. Als je gebruikt maakt van marsepein rol je deze alvast uit.

stop vervolgens de banaan in het midden van de pannenkoek en rol deze dicht, als je marsepein gebruikt is deze stap precies hetzelfde. Het meloen gedeelte van jouw sushi traktatie kan je in plakken komkommer wikkelen.

De snsushi traktatieoep versie van jouw sushi ziet er anders uit dan de gezonde variant, je kan natuurlijk ook beide versies van de sushi traktatie maken.

Begin met de rijstwafels/frosties in stukken te snijden, je kan rechthoekige vormen maken maar ook ronde. Gebruik eventueel enige voorbeelden van echte sushi afbeeldingen die te vinden zijn op google.

Snijdt vervolgens de zure matten, trekdrop en winegums in kleine stukjes en leg deze op de sushi stukken. Je kan de sushi traktatie nog verder aankleden met geraspt kokos , dit geeft een extra rijst effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vier − 3 =

*Update!*
Naar aanleiding van een aantal mails en reacties hebben wij vernomen dat de uitgebreide instructies vaak iets te lang zijn; daarom maken wij vanaf nu twee instructies: een korte en een lange. Bedankt voor alle reacties!
Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Advertentie
Recente reacties