De allerleukste traktaties.

Vlinder Traktatie Met Popcorn

Vlinder Traktatie  popcorn vlinder traktatie

Popcorn vlinder: Een vlinder traktatie is super leuk en super schattig. Vooral voor meisjes zal deze met popcorn gevulde vlinder goed vallen. Je hebt de kans om alle vlinders in een mooie elegante kleur te maken. Deel je de vlinder ook uit aan jongens? Maak een aantal dan blauw, groen of bijvoorbeeld zwart.

Benodigdheden:

  • Knijpers
  • Verf
  • Verfkwasten
  • Chenille draad
  • Boterhamzakje / Druk-en-sluit zakje
  • Popcorn

Uitleg:popcorn vlinder traktatie

Koop een grote zak houten knijpers, deze zijn het makkelijkste te verven en vaak ook goedkoop. Een aantal plaatsen waar je deze knijpers voor jouw vlinder traktatie goedkoop kan halen zijn o.a. Action, Zeeman en Wibra.

Door een grote zak in de slaan ben je vaak goedkoper uit en de knijpers die over zijn kan je nog leuk mee knutselen of gewoon gebruiken voor je was.

Vraag van te voren na hoeveel jongens en meisjes er in de klas zijn, dan weet je precies hoeveel meisjes en jongens vlinder surprise je gaat moeten maken. (of alleen meisjes vlinders natuurlijk en voor jongens bijvoorbeeld een coole draak lees hier hoe je deze maakt.)

Pak verf in allerlei leuke kleuren, je kan dit gerust doen met het hele gezin; je kan de knijpers in één kleur verven of leuke kleurcombinaties gebruiken en bijvoorbeeld streepjes en vlekjes maken. Zo kan je leuk roze met paars combineren of rood met oranje.

Per knijper moet je ook een gezichtje tekenen op jouw vlinder traktatie. Je kan hiervoor gebruik maken van opplakoogjes of je kan zodra de vpopcorn vlinder traktatielinder traktatie droog is gewoon met een (zwarte) stift een gezichtje tekenen op elke knijper.

Maak terwijl de knijpers drogen alvast de popcorn klaar indien nodig, je kan er natuurlijk ook voor kiezen om kant en klare popcorn in te slaan. Deze worden soms verkocht bij winkels zoals Xenos. Voor magnetron popcorn kan je vaak terecht in elke supermarkt waar je meerdere zakjes per doosje kan kopen voor jouw popcorn traktatie vlinder.

Stop de popcorn in zakjes, hiervoor kan je druk-en-sluit zakjes gebruiken maar je kan het natuurlijk ook stoppen in boterhamzakjes, verdeel de popcorn gelijkmatig over alle zakjes en zorg ervoor dat er in het midden ruimte over is waar jij zo jouw vlinder traktatie kan plaatsen.

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is voelsprieten maken met chenille draad, ook dit is te koop in allerlei hobbywinkels. Kan je het niet vinden dan kan je het online hier bestellen.

Een jongens versie van deze popcorn traktatie? Bekijk het hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ 2 = acht

*Update!*
Naar aanleiding van een aantal mails en reacties hebben wij vernomen dat de uitgebreide instructies vaak iets te lang zijn; daarom maken wij vanaf nu twee instructies: een korte en een lange. Bedankt voor alle reacties!
Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Advertentie
Recente reacties