De allerleukste traktaties.

Lolly Traktatie

  lolly traktatie Leuke Lolly traktatie:

Lolly traktatie: een simpele traktatie waar je bijna nooit mee te minst ingaat zijn natuurlijk de lolly traktaties, lolly’s zijn gewild door jong en oud maar hoe maak je een lolly traktatie minder ‘saai’ en meer aantrekkelijk voor alle klassen? Lees onderstaande uitleg om hier een oplossing voor de verzinnen.

 

Benodigdheden:

  • Gekleurd papier
  • Schaar
  • Lijm
  • Stiften/verf
  • Liniaal
  • 3D stickers

Uitleg:

Om een lolly traktatie zo leuk mogelijk te maken kan je gebruik maken van zogenaamde “Lolly Covers” dit zijn hoeslolly traktatie jes die je om jouw lolly kan zetten, deze worden in landen zoals Amerika vaak gebruikt voor Valentijnsdag, op elke cover wordt een mooie boodschap gezet en zo kan je een handje vol lolly’s geven aan jouw geliefde of ze natuurlijk gewoon ronddelen aan vrienden uit de klas.

Voor de lolly traktatie maken we natuurlijk gebruik van andere plaatjes en berichten dan die je zou gebruiken op Valentijnsdag, het is immers een verjaardags lolly traktatie!

Afhankelijk van in welke klas er uitgedeeld gaat worden kies je verschillende soorten afbeeldingen of teksten die jij op jouw lolly traktatie gaat maken. Enige ideeën zijn als volgt:

Jongere kinderen: Mega Mindy & Mega Toby, Thomas de trein, Prinses Sofia
Iets ouder: Pokémon, Mees Kees, Barbie, StarWars
De oudste: Snorren en lipjes, Teenage Mutant Ninja Turtles, Transformers, Cupcakes

Zodra je jouw keuzes hebt gemaakt die geschikt zijn voor jouw lolly traktatie kan je aan de slag gaan. Begin met het zoeken van geschikte plaatjes, voor gemak kan je deze uitprinten en netjes uitknippen, je kan natuurlijk ook zelf met stiften en verfkwasten aalolly traktatie n de slag gaan, mocht je geen printer hebben en niet erg creatief zijn dan is het ook een optie om alleen het logo na te maken, dit zijn vaak alleen letters en dus vrij makkelijk na te maken. Als laatste optie kan je er ook voor kiezen om op elke cover voor jouw lolly traktatie “Hoera – is Jarig” te zetten

Knip uit papier het afgebeelde voorbeeld af (twee vierkanten en een onderkant) dit wordt de cover van jouw lolly traktatie.

Om de covers extra leuk te maken kan je met 3D stickers bepaalde afbeeldingen eruit laten springen, knip met andere kleuren papier onderlagen en bevestig het uiteindelijke plaatje erbovenop met 3D kaart stickers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


2 − = nul

*Update!*
Naar aanleiding van een aantal mails en reacties hebben wij vernomen dat de uitgebreide instructies vaak iets te lang zijn; daarom maken wij vanaf nu twee instructies: een korte en een lange. Bedankt voor alle reacties!
Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Advertentie
Recente reacties