De allerleukste traktaties.

Melk Donut Traktatie

  melk donut traktatie Melk Donut Traktatie

Heerlijke Melk Donut Traktatie: kinderen zijn hartstikke dol op donuts! Een donut traktatie is daarom een ideale traktatie voor de lage en hogere klassen op de basisschool. Bij een donut traktatie heb je de keuze om grote, kleine, kant en klare of zelfgemaakte donuts te gebruiken. Bekijk dus van te voren wat voor soort donuts jij wilt gebruiken voor jouw Melk Donut traktatie. Let tevens ook op supermarkt acties omdat donuts vaak in de aanbieding zijn (bijv. 4 voor €1).

 

Benodigdheden:

  • Rietjes
  • Donuts of donutmaker
  • Glazen/bekers/flessen
  • Melk, Yogi, Chocolademelk

Uitleg:

melk donut traktatieBegin met het zoeken van goede glazen voor deze traktatie, vaak zijn er leuke glazen te koop bij bijvoorbeeld Xenos maar je kan ook glazen van thuis gebruiken voor deze Melk Donut traktatie. De glazen kan je na het trakteren natuurlijk gewoon weer mee naar huis nemen.

Gebruik je liever geen glazen voor deze Melk Donut traktatie? Sla dan pakjes melk, yogi en chocolademelk in die je uitdeelt bij jouw Donut traktatie. Omdat niet iedereen melk even lekker vindt is het handig om de kinderen zelf een keuze te geven.melk donut traktatie

Als volgende stap heb je leuke typische melk rietjes nodig, ook deze zal je ongetwijfeld kunnen inslaan bij winkels zoals Action of de Xenos. Kan je deze rietjes niet vinden voor jouw Melk Donut traktatie? Zoek dan naar neppe plastic rietjes, ze moeten immers sterk genoeg zijn om een donut te houden.

Om deze traktatie soepel te laten verlopen kan je de glazen, het drinken en de donuts voor jouw Melk Donut traktatie los meenemen naar de school. Hier kan je vast van te voren gebruik maken van de leraren kamer waar je jouw glazen op een dienblad zet en in alle glazen een rietje stopt.

Schenk nog geen melk in zodat de kinderen in de klas zo zelf kunnen kiezen wat ze het liefst willen drinken, houdt er dus rekening mee dat je misschien bepaalde pakken meer nodig hebt dan andere pakken drinken.

melk donut traktatieD.I.Y. Melk Donut Traktatie glazen

Wil je na de traktatie de glazen meegeven aan de kinderen? Gebruik dan glazen en potten die je zelf ergens anders voor hebt gebruikt. Zo kan je bijvoorbeeld glazen potjes opsparen waarin Starbucks coffee heeft gezeten. Kijk dus even rond in jouw keuken welke potjes jij eventueel hebt liggen en kan gebruiken hiervoor.

Spoel ze voor je ze gebruikt voor jouw Melk Donut traktatie natuurlijk wel goed af. Doe ze desnoods even in de vaatwasser.

2 Responses to Melk Donut Traktatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


7 − een =

*Update!*
Naar aanleiding van een aantal mails en reacties hebben wij vernomen dat de uitgebreide instructies vaak iets te lang zijn; daarom maken wij vanaf nu twee instructies: een korte en een lange. Bedankt voor alle reacties!
Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Advertentie
Recente reacties