De allerleukste traktaties.

Party Cracker Traktatie

  party cracker traktatieParty Cracker Traktatie

Leuke Party Cracker Traktatie: Zoals Christmas Crackers zijn er ook Party crackers, een leuke feestelijke traktatie voor jong en oud. Je kan ze vullen met wat je maar wilt en zo kan je ze geschikt maken voor elke leeftijd en elke groep. Dit zou tevens ook een leuk cadeau zijn voor de docenten en of voor een verhuizing.

Benodigdheden:

  • Keukenrollen
  • Cracker Snaps (niet verplicht, o.a. te bestellen op Amazon)
  • Lijm of lijmpistool
  • Gekleurd papier of inpakpapier
  • Vulling voor party cracker
  • Lintjes

Uitleg:party cracker traktatie

Een party cracker traktatie is hartstikke leuk om te maken maar niet iedereen weet precies wat het is, de bedoeling is dat je d.m.v. de cracker snaps jouw party cracker traktatie laat snappen door met zijn twee aan één van de kanten te trekken. De persoon met het grootste deel wint de gehele inhoudt.

Wanneer je geen cracker snaps hebt is een party cracker traktatie gewoon een leuk en mooie traktatie die je uit kan delen en vol kan stoppen met leuke cadeautjes.

Zoek verschillende soorten papier en/of inpakpapier die jij wilt gaan gebruiken voor jouw party cracker traktaties. Pak vervolgens keukenrollen en knip deze in drie delparty cracker traktatieen, zoals op de afbeelding te zien is maak je twee gelijke voor de buitenkant en 1 die iets groter is.

Pak nu een vel papier dat ongeveer even groot is als een A4tje en leg de drie rollen, en indien je die hebt de cracker snap op het vel. Maak met een lijmpistool (of normaal lijm) een lijntje op het papier en rol het geheel in het papier en plak het aan de rand vast.

Maak nu één van de kanten vast met een lintje zodat de onderkant dicht is. Nu kan je al jouw snoepgoed/speelgoed in de party cracker traktatie gooien, maak nu de andere kant van jouw party cracker traktatie dicht en je traktatie is klaar.

Docenten Traktatie:

Mocht je deze party cracker traktatie maken voor docenten dan volg je dezelfde bovenstaande stappen, maar als vulling kan je bijvoorbeeld kiezen voor theezakjes of bijvoorbeeld latte zakjes.

Afscheid Traktatie:party cracker traktatie

Een party cracker traktatie voor een afscheid? Maak dan een afscheid traktatie ervan. De inhoudt kan je hierop aanpassen. Denk hierbij aan een leuk visite kaartje met het nieuwe adres, een leuke klassenfoto en een bedankje en natuurlijk wat lekkers.

Geboorte Traktatie:

Stop binnenin de party cracker traktatie een klein kaartje met daarin de naam en geboortedatum, een soort mini geboortekaart. daarnaast kan je er ook wat lekkernijtjes indoen in een roze of blauwe kleur.

One Response to Party Cracker Traktatie
  • finnsmama says:

    heb helaas geen knappertjes kunnen vinden maar het was alsnog een groot succes voor de docenten heb ik dit ook gemaakt ze waren volgens Finn ontzettend verrast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zes + 4 =

*Update!*
Naar aanleiding van een aantal mails en reacties hebben wij vernomen dat de uitgebreide instructies vaak iets te lang zijn; daarom maken wij vanaf nu twee instructies: een korte en een lange. Bedankt voor alle reacties!
Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Advertentie
Recente reacties