De allerleukste traktaties.

Lipjes Traktatie

Lipjes traktatieLolly Lipjes Traktatie

Lipjes traktatie: De tegenhanger van de snor zijn natuurlijk de lipjes, een lipjes traktatie is ideaal voor meisjes en is leuk te combineren met de snor traktatie die hier te vinden is. Lipjes vindt je overal wel op terug, denk maar aan alle Mr. En Mr.s mokken, kussenslopen, snoepjes en telefoonhoesjes.

 Benodigdheden:

  • Gekleurd papier (rood, roze, geel enz) of schuim vellen
  • Schaar
  • Glitterlijm
  • Lolly’s

Uitleg:

Het maken van lipjes voor een lipjes traktatie kan behoorlijk simpel zijn, zo kan je een aantal lipjes uitzoeken op bijvoorbeeld google en deze uitprinten voor jouw lipjes traktatie. HLipjes traktatieier maak je een gat in en klaar.

Maar een lipjes traktatie kan je natuurlijk ook zo maken dat elk meisje in de klas een apart set lipjes heeft en geen enkel mondje uit de lipjes traktatie gelijk aan elkaar is. In de hobbywinkel kan je dikkere schuimachtige vellen halen die iets steviger en flexibeler zijn dan vellen papier. Door dit materiaal te gebruiken kunnen de mondjes van jouw lipjes traktatie mee naar huis genomen worden en daar opnieuw gebruikt worden op bijvoorbeeld rietjes of andere lolly’s.

Lipjes traktatieZoek vervolgens op internet verschillende soorten mondjes die jij voor jouw lipjes traktatie wilt gebruiken, je kan bijvoorbeeld allerlei dichte mondjes maken of ervoor kiezen om ook wat lachende open mondjes te maken of een mondje dat zijn tong uitsteekt. Het makkelijkste is natuurlijk om te kiezen voor dichte mondjes waardoor je zelf niet nog de tanden hoeft te tekenen en in hoeft te kleuren.

Zodra je een aantal geschikte mondjes hebt gevonden teken je ze uit op jouw schuim vellen of gekleurde vellen papier, pak vervolgens jouw glitterlijm erbij en maak verschillende soorten patronen op de mondjes die jij gaat gebruiken voor jouw lipjes traktatie. Zo zijn lip tattoos tegenwoordig in en die zijn vaak “extreme” patronen zoals bijvoorbeeld een panterprint of een regenboog. Je kan dus op alle mondjes van jouw lipjes traktatie je fantasie te vrije loop te laten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


drie + 9 =

*Update!*
Naar aanleiding van een aantal mails en reacties hebben wij vernomen dat de uitgebreide instructies vaak iets te lang zijn; daarom maken wij vanaf nu twee instructies: een korte en een lange. Bedankt voor alle reacties!
Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Advertentie
Recente reacties