De allerleukste traktaties.

Snor Traktatie

Snor Traktatie Lolly Snor Traktatie

Snor Traktatie: Snorren zijn weer helemaal in, zo vindt je de typische Franse snor terug op allerlei shirts, rokjes, bekers, sch riften en zelfs op pennen of telefoonhoesjes. Een leuke traktatie voor de iets oudere kids is dan natuurlijk ook voor de hand liggend, maak een leuke snor traktatie waar ze plezier van hebben!

 

Benodigdheden:

 • Gekleurd papier (zwart, bruin, oranje)of “foam sheets”
 • Lolly’s
 • Schaar
 • Glitterlijm

Uitleg:

Een snor traktatie is niet erg moeilijk om te maken, maar door er net iets meer moeite in te steken kan je een deze snor traktatSnor Traktatie ie extra leuk maken.

Begin met het uitknippen van verschillende soorten snorren voor jouw snor traktatie op verschillende soorten papier, op internet kan je verschillende soorten snorren vinden die jij kan gebruiken als voorbeeld. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om jouw snor traktatie gewoon uit te printen.

Mocht je over schuim achtige vellen beschikken dan kan je hieruit de snorren knippen, deze snorren van de snor traktatie kunnen de kinderen dan gewoon mee naar huis nemen en hergebruiken op bijvoorbeeld rietjes of op andere lolly’s.

Nadat je alle snorren uitgeknipt hebt hebben ze allemaal een gat nodig waar de lolly precies in past, deze kan je met een schaar erin prikken of met de lolly zelf.

Zodra alle snorren voSnor Traktatie or de snor traktatie zijn voorzien van een gat is het aan jou om ze verder te versieren of ze te laten zoals ze zijn, met dingen zoals glitterlijm kan je elke snor uniek maken en zo heeft iedereen in de klas zo zijn eigen snor. Maak de snorren gekke kleuren zoals roze, blauw en groen of hou het bij basis kleuren zoals zwart, bruin, oranje en grijs.

Mocht je overigs lolly’s iets te standaard vinden voor jouw snor traktatie dan kan je er ook voor kiezen om de snorren op cakepops te zetten, of op rietjes en blikjes drinken uitdelen met iets extras. Een snor traktatie is dus te doen op allerlei verschillende en leuke methodes.

Liever iets anders voor de meisjes in de klas? Lees dan de Lipjes traktatie hier.

One Response to Snor Traktatie
 • Evi Eindhoven says:

  Hallo,
  Wat was dit een ontzettend stoere traktatie.
  M’n zoon was er helemaal weg van en mijn jongere dochter wil dit nu ook wanneer zij jarig is.
  Groetjes,

  Evi E.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ 6 = dertien

*Update!*
Naar aanleiding van een aantal mails en reacties hebben wij vernomen dat de uitgebreide instructies vaak iets te lang zijn; daarom maken wij vanaf nu twee instructies: een korte en een lange. Bedankt voor alle reacties!
Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Advertentie
Recente reacties