De allerleukste traktaties.

Voetbal Traktatie

voetbal traktatie  Voetbal Traktatie

Stoere voetbal Traktatie: Een stoere traktatie? Maak een voetbal traktatie! Deze traktatie is met een cakepop maker en een cakepop mix zo gemaakt. Maar deze voetbal traktatie ziet er niet alleen heerlijk uit, maar het is ook nog eens een super stoere traktatie.

Benodigdheden:

  • Marsepein (zwart)
  • Witte chocolade (gesmolten)
  • Cakepop maker
  • Cakepop benodigdheden of kant en klare mix + stokjes)
  • Cakepop houder (of piepschuim)
  • Flesjes water
  • Lintjes
  • Doorzichtig folie of zakjes

Uitleg:

Om deze voetbal traktatie te maken heb je als eerst cakepops nodig. Als je een eigen recept hebt kan je deze natuurlijk eerst volgen maar je kan kant en klare pakken van bijvoorbeeld Dr.Oetker  ook gebruiken.voetbal traktatie

Maak genoeg cakepops voor de hele klas, je kan er natuurlijk ook twee per persoon maken als je dit liever doet met jouw voetbal traktatie. Laat ze vervolgens goed afkoelen en rol je marsepein uit zodat je een mooi plat vlak hebt. Snij vervolgens een aantal 5 hoeken uit die je op jouw voetbal traktatie gaat plakken, tel hoeveel per cakepop je nodig hebt en zorg ervoor dat je genoeg hebt en later niet bij hoeft te maken.

Om jouw voetbal traktatie zijn witte kleur te geven smelt je witte chocolade, hiervoor kan je gewone chocolade repen gebruiken en deze verwarmen boven kokend water maar bij veel supermarkten zijn er ook speciale bakjes te koop met chocolade die je in de magnetron kan verwarmen.

Stop de cakepops van je voetbal traktatie in het witte chocolade en draai ze voorzichtig totdat het chocolade niet meer van jouw voetbal traktavoetbal traktatietie aflekt, zet je vervolgens in een stuk piepschuim zodat ze niet omvallen. Om de zwarte vlakken nu stevig erop te krijgen kan je deze alvast erop plakken zodat ze samen met het chocolade drogen.

Drinken bij Voetbal Traktatie

Wil je ook wat te drinken uitdelen bij jouw voetbal traktatie? Om een stoer traktatie drankje te maken kan je flesjes water gebruiken en met wit papier een eigen etiket erop maken. Teken of print hierop een voetbal en de naam van de jarige-jop. Op de achterkant zet je natuurlijk het “rugnummer” dat gelijk is aan de leeftijd.

2 Responses to Voetbal Traktatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ 5 = elf

*Update!*
Naar aanleiding van een aantal mails en reacties hebben wij vernomen dat de uitgebreide instructies vaak iets te lang zijn; daarom maken wij vanaf nu twee instructies: een korte en een lange. Bedankt voor alle reacties!
Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Advertentie
Recente reacties